Schaakvlog 34: een Bosboomiaanse partij (interview deel 2)

Deel 2 van ons interview met Manuel Bosboom is live! Hierin laat Manuel een partij zien die hij in 14 zetten won met zwart. Het is uniek omdat hij ook zijn gedachten tijdens die partij laat weten. We beginnen het interview met de vraag wat Bosboomiaans inhoudt, en je zult zien dat deze partij daar zeker aan voldoet.

Er zijn een paar momenten dat we je vragen de video even te stoppen om te zien of je de beste zet ziet. Ze zijn moeilijk te vinden en onverwacht, dus als je ze vindt heb je misschien ook iets Bosboomiaans in je.

Klik deze link om het interview te kijken.

Wil je dat we nog meer topschakers interviewen, laat het dan weten: via het duimpje omhoog of natuurlijk door je te abonneren. Je mist dan geen video meer.

In deel 3 zullen we ingaan op zijn jeugd en komen de vragen van jeugdleden van onze club aan bod. Veel plezier met kijken, en vergeet niet te abonneren, dan krijg je direct bericht als deel 3 live gaat.

Over ErwinenMax

Je kent ons vooral van ons Youtube kanaal, het schaakvlog van Erwin en Max. Daarin leren we kinderen die de regels net kennen hoe ze mat kunnen zetten, hoe remise werkt. En allerlei andere dingen die leuk zijn om te delen, zoals onze ervaringen met online toernooien en Banterblitzes tegen een GM...

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.