Verslagen meesterklasse ronde 1

Ook dit seizoen zal ik weer de verslagen van de meesterklasse proberen te verzamelen, zover beschikbaar. Post gerust een link naar een verslag van een wedstrijd uit de andere klasse als een reactie.

2 Reacties

 1. Avatar
  LDBoutens 22 september 2022

  In de 2 jaren dat ik namens PK heb deelgenomen aan de externe competitie (volgens mij beide edities in team 2, maar what’s in a name), kreeg je nog wel eens stokslagen na het leveren van een schaaktechnische wanprestatie.

  The times they are a change’, ik ben na het nalezen van 3 of 4 ‘braakpartijen’ in het 1e gedeelte van het verslag van John C. ( niet te verwarren met JC, want waarom zou je immers een kalende veertiger zonder noemenswaardige prestaties op het conto willen vergelijken met onze Halfgod?!), maar opgehouden met naspelen… Wat een blubber, wat een wanstaltige prestatie van de heren uit team 2. Laten we inderdaad hopen dat het aan de late start van de interne competie van dit kalender jaar heeft gelegen, want anders gaat het externe seizoen uit als in het spreekwoordelijke van die ‘beroemde’ kaars.

   

  Nee, neem dan eens een kijkje bij die voortreffelijke prestaties van die jongelui uit team 1! Wat 1 schril contrast!

  Moedig voorwaarts allen daar in schakend 030!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.