Boekrecensie: The Lubyanka Gambit

Een lange periode van onderdrukking, daar gaat dit boek over. Een periode van stalinisme en de impact daarvan op de schaakwereld. Bekijk de recensie in de video hieronder, en leer meer over het boek. Daarnaast zitten er ook schaakfragmenten in, uiteraard uit het boek.

 

Boekrecensie ( met schaakfragmenten) | The Lubyanka Gambit – YouTube

 

Titel: The Lubyanka Gambit

Auteur: Sergei Grodzensky

Aantal bladzijden: 320

ISBN: 9785604177006

Uitgeverij: Elk and Ruby

Gepubliceerd: 2022

Link naar onze recensenten met hun recensies

 

Over Bram Klapwijk

Ik ben een schaaktrainer en schaakliefhebber. Met name de aanval vind ik erg interessant, maar voor bijna alles dat met schaken te maken heeft kan je me wel porren. Ik heb een eigen Youtube kanaal: Schaakplezier!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.