Venlo 1 heeft de uitwedstrijd tegen DSC Delft kansloos verloren. Het werd 7 – 3.

KNSB Klasse 1B Ronde 6 op 11 februari 2023: DSC Delft 1 – Venlo 1

Een maatje te groot

Wél voltallig dit keer, maar toch met dikke cijfers verliezen. Venlo 1 is gewend om een tegenstander het vuur na aan de schenen te leggen, maar tegen DSC Delft 1 kregen de Venlonaren geen poot aan de grond. In een waar foutenfestival toonde Delft zich de veel degelijkere ploeg. Hun onnauwkeurigheden leidden er hooguit toe dat een winststelling in remise eindigde. Bij de Venlonaren betekende een fout meteen een nul op het scoreformulier. Het resultaat was een terechte afstraffing: 7 – 3.

 

Lees het hele verslag met partijfragmenten op de site van de Venlose Schaakvereniging

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.