Venlo 1 speelde op 11 maart een kansloze thuiswedstrijd tegen HMC Den Bosch 1. Het werd 2,5 – 7,5.

Twee maten te groot

Tegen een topteam, dat schijnbaar moeiteloos richting kampioenschap navigeert, is het moeilijk spelen. Al helemaal als je zelf al een tijdje niet in je doen bent. Na de zeges in de eerste twee ronden van de competitie wist Venlo 1 in het vervolg nog  slechts één matchpunt te pakken.

De Venlonaren worstelen momenteel met hun vorm en dat werd nog eens uitvergroot door een team van klasbakken, die elke kans aangrijpen de tegenstander pijn te doen. Van een stunt tegen HMC Den Bosch 1 is Venlo 1 daarom ver verwijderd gebleven. De Limburgers werden naar een kansloze nederlaag geschoven.

 

Lees het hele verslag met partijfragmenten op de site van de Venlose Schaakvereniging.

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.