Een nieuw schaakvlog: interview met Thomas Beerdsen (deel 1)

We interviewen onze eerste grootmeester! Thomas Beerdsen is een bekende speler uit Apeldoorn, en de nieuwste Nederlandse GM.

We spreken hem over de volgende onderwerpen:

2:08 zijn tijd als jeugdschaker

5:35 zijn favoriete trainingsmethode/stap

13:45 zijn lievelingsstuk 16:09 wat speel je met wit tegen het Siciliaans

16:59 zijn partijen tegen Eline (Roebers)

26:29 wat is zijn favoriete opening met wit

27:20 zijn favoriete opening met zwart

30:42 de slechtste opening: “the Grob”

Deel 2 volgt nog, met de uitleg van het Evans Gambiet. In deel 3 van het interview laat Thomas een superspannende partij zien, met het Evans gambiet natuurlijk (ja ook op dit niveau!). Mocht de link in de foto niet werken klik dan hier om het interview te kijken: youtu.be/4Tqb2TtM_fo De Agadmator video van de partij van Thomas tegen Eline vind je hier: www.youtube.com/watch?v=aiTY_vBfpBE

Over ErwinenMax

Je kent ons vooral van ons Youtube kanaal, het schaakvlog van Erwin en Max. Daarin leren we kinderen die de regels net kennen hoe ze mat kunnen zetten, hoe remise werkt. En allerlei andere dingen die leuk zijn om te delen, zoals onze ervaringen met online toernooien en Banterblitzes tegen een GM...

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.