OKU 2024: de inschrijving is geopend!

Voor de 49e keer organiseert SV Paul Keres het Open Kampioenschap van Utrecht! Net als de vorige twee jaar wordt het OKU gehouden in het Hemelvaartsweekend (vrijdag 10 – zondag 12 mei) en stelt onze sponsor Adviesbureau Berenschot ruimte beschikbaar in het mooie LIFE-gebouw.

Bij het OKU speel je 2 partijen per dag en kan de avond gebruikt worden voor leukere of nuttiger zaken. We kunnen deze formule wel een succes noemen: beide jaren was de maximale capaciteit van 240 deelnemers vlot bereikt. Ook nu hebben diverse spelers het inschrijfformulier al gevonden voor het officiƫle startschot. Wees er dus snel bij!

Een blik in de zaal (foto Henk van Lingen)

Uiteraard zorgen we weer voor diverse extra’s: elke ronde zijn er 24 partijen live te volgen en is er een rondebulletin. Ook zijn er toernooicoaches om de spelers schaaktechnisch en mentaal te ondersteunen, iets waar de diverse boekenstalletjes misschien ook wel bij helpen. Ook doen we aan diverse extra prijzen, zoals voor teams, families, snelste winnaars en uiteraard de mooiste partijen. Nieuw dit jaar is dat Anna-Maja Kazarian op zondag commentaar via Twitch zal leveren. Alle informatie vind je hier.

Oftewel, schrijf je in! Mocht je vragen hebben, stel die dan gerust per mail.

Winnaar 2023: Erik v/d Doel (foto Henk van Lingen)

Over Jan Jaap Janse

Voorzitter van SV Paul Keres van 2003 tot 2018. Houdt van jubileumboeken, dubieuze openingen en gezellige toernooien. Vindt dat je schaken vooral niet te serieus moet nemen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.