Fotoverslag NK snelschaken voor clubteams

Het NK snelschaken voor clubteams is gewonnen door Charlois/Europoort dat LSG twee matchpunten voorbleef. Er kwamen 64 teams aan de start, waarbij diverse grootmeesters (waaronder Loek van Wely) acte de présence gaven. De uitslagen zijn te vinden op de toernooisite . Van René Olthof ontvingen we een foto-impressie van dit toernooi.

Charlois Europoort winnaar NK Snelschaken voor teams

De topborden van Charlois/Europoort: Dgebuadze en Hovhanisian (r)

Bosboom verslaat Erik van den Doel (r)

De partij Bosboom-Van Wely

De winnaars van categorie B. Op de voorgrond, De Toren uit Arnhem tegen LSG

Over Redactie

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.