Improve your Chess Pattern Recognition

Het boek ‘Improve your Chess Pattern Recognition’ van Arthur van de Oudeweetering, over het herkennen van patronen, verscheen in 2014 bij uitgeverij New in Chess. Toen waren we nog niet met deze boekenrubriek begonnen, maar we wijzen u graag op een uitgebreide recensie van de Britse grootmeester Daniel King.

Het boek is nog gewoon te koop bij de bekende verzendhuizen:

New in Chess

De Beste Zet

Het Paard

Schaakboek.nl

Het Paard heeft in Amsterdam ook een fysieke winkel, zoals dat tegenwoordig heet, zodat u het boek eerst even kunt doorbladeren. Schaakboek.nl heeft behalve nieuwe boeken ook heel veel tweedehands boeken en kan dit boek daardoor op dit moment toevallig goedkoper leveren. Uiteraard in zeer gelimiteerde oplage.

1 Comment

  1. Avatar
    Ebe Reitsma maart 08, 2016

    Het lijkt een beetje op een reclamepraatje, maar de spreker heeft wel gelijk: het is een goed boek.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.