Dennis Brokken gedeeld eerste bij Praag open, ook IM-norm De Rover

Dennis Brokken is bij het Praag open op een gedeeld eerste plaats geëindigd. De Tilburger was met een rating van 2302 van tevoren bepaald geen favoriet, maar hij wist tegen twee grootmeesters en vijf IM’s 5 punten te halen en samen met de overwinningen in de eerste ronde leverde hem dat 7 uit 9 en een TPR van 2568 op, ruim genoeg voor een IM-norm. Op de gedeeld eerste plek zien we ook nog de in Nederland bekende Belg Tanguy Ringoir.

Yong Hoon de Rover van Purmerend speelde de laatste ronde ook voor de gedeelde eerste plek, maar verloor helaas. Desondanks boekte hij met een TPR van 2444 een behoorlijke ratingwinst (en zeer waarschijnlijk ook een IM-norm).

Beide spelers gefeliciteerd met hun prestaties!

De complete eindstand staat hier.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.