KNSB competitiemailing 6 mei 2017

Kenmerk:              17/WZcom/0442/KoS
Aanmelden:           www.schaakbond.nl/wedstrijdschaak/competitie/mailings
Afmelden:             per e-mail aan kstolk@schaakbond.nl

Aantal abonnees:   1228

 
Inhoud
– boetes
– uitspraak competitieleider
– New in Chess Schoonheidsprijs
– kampioenen en degradanten
– beste promovendi naar de derde klasse
– competitie 2017-2018
– uitslagen en eindstanden
 

Boetes

Deze ronde is er géén boete voor het niet tijdig SMS’en van de uitslagen uitgedeeld.

 
Uitspraak competitieleider
Klasse 2C: Santpoort heeft artikel 11.2 overtreden doordat een opgestelde speler nog niet heeft gespeeld. De beslissing van de competitieleider: “Er is niet tijdig voor de derde ronde overmacht aangetoond en derhalve bestraf ik Santpoort met het in mindering brengen van twee matchpunten en een boete. De hoogte van de boete wordt na de laatste ronde volgens de bijlage van het KNSB-competitiereglement vastgesteld.
 

New in Chess Schoonheidsprijs

De bekende uitgeverij New In Chess uit Alkmaar stelt de schoonheidsprijzen ter beschikking. Iedere ronde zal dat een recent boek zijn. In deze ronde is het boek ‘Bologan’s King’s Indian’ van Victor Bologan de prijs voor de mooiste partij. Partijen uit de meesterklasse worden ingevoerd door de thuisspelende vereniging en dingen automatisch mee. Maar ook fraaie partijen uit andere klassen kunnen worden ingezonden. Wanneer u denkt dat uw partij in aanmerking komt dan dient u deze in pgn formaat te mailen aan schoonheidsprijs@schaakbond.nl – inzenden kan tot en met de maandag na iedere competitieronde. Graag een motivering in maximaal 30 woorden toevoegen. De partijen zullen door een deskundige jury worden beoordeeld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 
De website van New In Chess is: www.newinchess.com/
 
Winnaar NIC Schoonheidsprijs ronde 8: Tjaard Offringa
www.schaken.nl/nic-schoonheidsprijs

Lees verder (pdf): comp20170506

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.