7e ronde: Programma vol nullen en enen..

In de zevende ronde dus twee Russische koplopers tegen elkaar (Ikonnikov vs Loginov), club- en teamgenoten tegen elkaar en het vermoeden dat ze snelle remises zouden produceren. Dat bleek gelukkig niet waar. Ok, Van Delft vs Kuipers werd remise, maar de rest trok flink van leer.
Ikonnikov versloeg landgenoot Loginov en nestelde zich daardoor vaster op de koppositie. En jongeman Nihal Sarin kende een snelle zege op zijn landgenoot Shyaamnikhil. Twan Burg versloeg de Bulgaar Velislav Kukov, die overigens op onze lijst staat als FID deelnemer (fide). Ook dat is weer een verhaal apart, maar dat dan maar voor een andere keer. Roeland Pruijssers versloeg gedecideerd teamgenoot Thomas Beerdsen. De uitslagenlijst leek hierdoor wel een softwareprogramma van nullen en enen. Sandipan kwam zich met een zege op Hugo ten Hertog aan kop melden. En topvrouw Zhukova versloeg de Russische jongeheer Lobanov na twee keer tijdnood. De vrouwen in ons team zijn trots op haar en ik (stiekem) ook .. sstt!

Ikonnikov 6, Sandipan en Sarin op 5½ en met 5 punten: Burg, Pruijssers, Loginov, Dcunha en Zhukova. Spannende slotfase.
In de B-groep is de Leidenaar Sander Hilarius (s.v. Voorschoten) met 6 punten een punt los op negen man met 5 punten.

Druk, druk druk
In het slotweekeinde is het altijd druk. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.