Nederlandse delegatie gearriveerd bij het EK Jeugd in Riga

Vanaf 20 augustus (morgen dus) tot en met 29 augustus wordt in Riga het EK jeugd gehouden. Voor Nederland doen daar veertien spelers aan mee: Max Warmerdam (EK 18), Wiggert Pols (EK 18), Robby Kevlishvili (EK 18), Eelke de Boer (EK 16), Rembrandt Bruil (EK 16), Anna Martinez (EK 16 meisjes), Siem van Dael (EK 14), Daniel Kutchoukov (EK 14), Eline Roebers (EK 12 meisjes), Machteld van Foreest (EK 12 meisjes), Manasvita Basa (EK 12 meisjes), Arthur de Winter (EK 10), Lauri Maris (EK 10 meisjes), en Wendy Huang (EK 10 meisjes).

Vandaag zijn alle spelers met de vier coaches (Ris, Reinderman, Ernst en Peng) en een aantal ouders gearriveerd. De vlucht ging goed, de busreis naar het hotel ook en het hotel blijkt de vier sterren wel waard te zijn. Vooral de wifi is van uitstekende kwaliteit! Streamen gaat vooralsnog probleemloos.

Naast de wifi is echter ook het eten belangrijk. De maaltijd vandaag was op zich ok, de keuze was wel beperkt, dus het is afwachten of het niet eentonig gaat worden (vooral voor de vegetariƫr in het gezelschap). Vervelend is ook dat de lunch niet in het hotel zelf is, maar een paar kilometer verderop. Hoe gaan we dat oplossen? Begin van de middag naar de lunch, weer terug naar het hotel en dan niet veel later (twee uur) weer naar de speelzaal? Of daar blijven (drie uur beginnen de rondes). Of lunch maar overslaan? We weten het nog niet.

 

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.