Iedereen op het scorebord

Als je een toernooi speelt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk van de 0 punten af. Drie van de veertien spelers van onze groep hadden dat vervelende getal vanochtend nog achter hun naam staan, maar na vandaag staat gelukkig iedereen op het scorebord!

Daar, waar door menigeen geklaagd werd over de lunch, heeft men daadwerkelijk oog gehad voor de klachten: vandaag mocht iedereen zelf bij het buffet pakken, wat men wilde (in plaats van dat het door vrijwilligers werd opgeschept). Ook was het buffet nu op twee plaatsen uitgestald (in plaats van een).
Hoe hebben de Nederlanders deze ronde dan gespeeld?
Robby (U18) pakt een pion in de opening. Zijn tegenstander krijgt daar wel gevaarlijke compensatie voor terug. Robby speelt het echter handiger en wint.
Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.