Beat the Masters!

Het zal me de P.C. Hooft-prijs niet opleveren, een uitnodiging voor het boekenbal evenmin, maar toch ben ik er trots op. Mijn eerste eigen boek!

Ik wilde mezelf op een cadeautje trakteren voor mijn vijftigste verjaardag, inmiddels al bijna drie maanden geleden, en daarom heb ik alle schaakpartijen verzameld die ik van Internationaal Meesters en Grootmeesters heb gewonnen. Dat zijn er tweeëntwintig! Die partijen heb ik op mijn manier van commentaar voorzien. Niet al te diepzinnig geanalyseerd, maar wel de nodige achtergrondinformatie en wat informatieve verhaaltjes bij die partijen.

Een handzaam boek, 168 pagina’s, met aardig wat diagrammen zodat met name de geoefende schaker misschien niet eens bord en stukken erbij hoeft te pakken om de partijen te volgen. Ik geef het in eigen beheer uit. De prijs wordt 12,50 euro, of 15 euro inclusief verzendkosten. Wie meer informatie wenst kan gerust contact met mij opnemen op de bekende manieren of op bonjom@chello.nl

Zaterdag 18 juli houd ik om 14.00 uur een boekpresentatie in Denksportcentrum En Passant in Bunschoten. Belangstellenden verzoek ik zich vooraf even op te geven, zodat de zaal Coronabestendig kan worden gemaakt. De aanwezigen krijgen van mij een kopje koffie en een introductiekorting op de aankoop van dit boek!

Met vriendelijke groet,

Richard Vedder

2 Reacties

 1. Avatar
  Tonbo 08 juli 2020

  Beste Richard,

  2 x gefeliciteerd . Met je 50 en je boek. Mooi dat je je liefde voor het schaak met ons deelt zowel in je verslagen als ook met je boek .

  Ton Bodaan

 2. Avatar
  MvanLeeuwen 09 juli 2020

  Leuke idee! Mooie invulling ook van de corona-vrije tijd.

  Zelf ook eerder dit jaar 50 geworden. Ik ga nadenken over een boek met overwinningen op toekomstige titelhouders (vooral erg jonge jeugdspelers van het bord schuiven). Anders wordt het wel erg dun.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.