Voor auteurs: profielinformatie wijzigen

Misschien was het u al opgevallen: sinds kort staat onderaan bij artikelen informatie over de auteur van het artikel (mits die het zelf geplaatst heeft). U kunt onderaan dit artikel een voorbeeld hiervan zien.

Als u zelf een artikel plaatst en graag wat informatie over uzelf onderaan het artikel heeft, kunt u uw profielinformatie aanpassen. U kunt dat met deze link doen of door met uw muis naar uw naam rechtsboven de pagina te gaan en daar ‘Mijn profiel wijzigen’ te kiezen. U krijgt dan iets te zien zoals dit:

Hier kunt u foto (*), de website en de tekst instellen die bij een door u (onder eigen naam) geplaatste artikel komt te staan. Het profiel is overigens alleen zichtbaar onder zelf geplaatste artikelen en voor anderen alleen op die manier zichtbaar.

(*) Gebruik alleen foto’s waarvan u toestemming heeft van de rechthebbende om te gebruiken.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.