The Usual Suspects, HSP Veendam – Spassky’s

Door: Rolf en Henk, uw nimmer verzakend reportersduo.

Dit verslag is een coproductie. Was het aantal beschikbare spelers voor HSP Veendam-Spassky’s al erg klein, correspondenten waren er nog minder. Over blijven dan meestal The Usual Suspects (1995, Singer): Rolf en Henk – beiden na afloop niet in de ideale omstandigheden om deze handschoen op te pakken. Zij besloten om het aapje deze keer samen op de schouders te nemen.

The Usual Suspects is ook een bruggetje naar het debuut van Michael Riemens. “Keyser Söze is very real.” is een befaamde quote uit deze legendarische film. Terwijl Dries als we aankomen bij de Kern, speelzaal van HSP, nog eens héél goed kijkt, kan de begroeting door Rolf nu al worden bijgeschreven bij het Spasskys-erfgoed: “Je bent dus geen hoax Michael!”

Naar de wedstrijd. Voor het vervolg van het verslag kan desgewenst imdb.com geraadpleegd worden voor een toelichting.

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.