14 oktober: Kiste Trui Toernooi (Mook)

Zaterdag 14 oktober is er in Mook weer het gezellige Kiste Trui Toernooi. Inmiddels al de 28e editie. Deze keer wordt het zeven rondig toernooi gecombineerd met het 150-jarig bestaan van de KNSB. Tussen de ronden door worden de deelnemers drie keer vragen gesteld over 150 jaar schaken in Nederland. Zowel voor de quiz als het schaaktoernooi zijn er prijzen in natura. Het inschrijfgeld bedraagt slechts 10 euro en daar is een goede lunch bij inbegrepen.
Ook dit jaar worden de schakers vooraf in een puntengroep ingedeeld. Dat betekent dat iedereen gedurende het toernooi tegen spelers van ongeveer gelijke speelsterkte speelt.
Meer info op sv-mook.nl/kiste-trui-toernooi/info-kttĀ 
Aanmelden bijĀ huubblom58@live.nl

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.