De 11e aflevering van De Schaakpod

Ronde 4 van de KNSB competitie. Tex speelde tegen een ingevlogen grootmeester. Wat doet Lennart in de VS? Heeft Hicham met zijn schaakteam de pubquiz gewonnen? En komt wereldkampioen Ding Liren wel naar Wijk aan Zee? U hoort het allemaal in aflevering 11 van de Schaakpod.

Beluister De Schaakpod in de player hieronder, via Spotify, Apple, Google of schaakpod.nl

Bonusmateriaal:

3 Reacties

  1. Avatar
    Caesar64 27 november 2023

    Heren, weer een mooie aflevering maar is het een idee om jullie emailadres voor bv competitieverslagen ergens op schaaksite te vermelden?

  2. Avatar
    Wim Westerveld 28 november 2023

    Waarom is dit zo vreselijk goed, dacht ik bij het beluisteren van deze aflevering en alle eerdere afleveringen? Het is volgens mij de verbinding die elegant gelegd wordt tussen de zenith van de schaakwereld en al die anderen die hun ziel en zaligheid in ons spel leggen, op een zaterdag los van familie, werk en andere verplichtingen. Een heerlijke bubble. Hicham Boulahfa, de teamleider, Lennart Ootes, de innovator en Tex de Wit, de schaker en ‘voice over’. Een gouden trio. Ga zo door en 3f wordt hopelijk een terugkerend item.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.