Het Max Euwe Centrum gaat verhuizen / help crowdfundingactie

Na 32 jaar gaan we onze vertrouwde plek verlaten. We wílden niet weg, maar de eigenaar van het gebouw dacht daar anders over en uiteindelijk hebben we ons verzet op moeten geven. Gelukkig verdwijnen we niet van onze schitterende locatie aan het Max Euweplein. Dezelfde eigenaar heeft ons een andere ruimte aangeboden in hetzelfde pand, zodat in feite alleen ons huisnummer verandert.

Desalniettemin betekent deze verhuizing met alles wat erbij komt kijken wél dat er een grote inspanning moet worden geleverd, zowel op het vlak van organisatie als financieel. Het eerste leveren we zelf, voor het tweede hopen we op u, onze donateurs, die ons nu al zovele jaren door dik en dun hebben gesteund. Naar verwachting zal het geheel aan kosten van juridische bijstand, verhuizing en herinrichting zo’n 18 à 20.000 euro bedragen.

Uw steun wordt altijd het meest zichtbaar in december, als wij ieder jaar opnieuw verrast worden door de grote hoeveelheid donaties, groot en klein, die vanuit het hele land binnenkomen. Ik hoop dat u ons ook dit jaar kunt blijven steunen en dat u zelfs extra royaal wilt zijn om ons bij de verhuizing zoveel mogelijk te helpen. Dan kunnen wij op onze nieuwe plek blijven wat we nu al zovele jaren zijn: een uniek schaakcentrum én een veel bezocht museum dat de herinnering aan onze Nederlandse oud-wereldkampioen Max Euwe levend en in ere houdt.

Paul van der Sterren, voorzitter Max Euwe Centrum

 

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.