Bevrijdingsschaaktoernooi 5 mei

Op 5 mei staat de 74ste editie van het Bevrijdingsschaaktoernooi op de agenda. Universitair Sportcentrum De Bongerd aan de Bornsesteeg 2 in Wageningen is dan wederom de oase van rust in een drukke stad. De combinatie van de Bevrijdingsfeesten in de stad en het schaaktoernooi trekt elk jaar vele amateurs en topspelers naar Wageningen. De organisatie verwacht circa 160 deelnemers.

Op dit moment hebben zich drie titelhouders aangemeld voor de A-groep: IM Chiel van Oosterom, IM Herman Grooten en WIM Lorena Zepeda. Zij zullen vermoedelijk nog concurrentie krijgen van vele andere titelhouders en niet-titelhouders, die zich op het laatste moment aanmelden.

Er wordt gespeeld in drie groepen. De eerste prijs in de hoofdgroep bedraagt 400 euro. De aanvang is 10.00 uur (uiterlijk 09.45 uur aanwezig). Aanmelden voor het toernooi is mogelijk tot en met 2 mei via e-mail, bevrijding2024@gmail.com.

Alle informatie over het Bevrijdingsschaaktoernooi is te vinden op www.svwageningen.nl.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.