Magnus Carlsen rapt!

Na die van schaker en model is Magnus Carlsen weer een nieuwe carriere begonnen: rapper! In het nummer Hvem Stjal Spenolen vraagt de ‘arrogante badboy’ zich af wie het Spaans heeft gestolen. Kasparov? Fabiano? Nee. Agdestein dan? No, njet, nein.  Wie het dan wel was wordt geloof ik niet verteld maar aan het eind staat wel iemand schaakmat (Ula Julsen?).

Overigens, Magnus is natuurlijk geen Kanye of Kendrick, maar hij klinkt toch een stuk beter dan b.v. Cruijff destijds in zijn hit. Sterker nog, hij klinkt beter dan veel nederrappers, niet zo autotunig.

Hij is in de laatste minuut te horen.

 

1 Reactie

  1. Avatar
    Koorevaar 16 december 2018

     

    Hier ligt ook voor de KNSB een nieuwe uitdaging voor de jeugd. Kijk naar de successen met Hiphop Chess in Amerika en nu een topper in Noorwegen met Carlsen. Kom naar Rotterdam!

     

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.