“STRAVA” voor schakers: nog even geduld!

Een korte update, speciaal voor wie het idee “STRAVA voor schakers” met interesse gevolgd of zelfs van harte gesteund heeft.

Voorlopig geen Nederlandse “STRAVA voor schakers”

Helaas! Het had er al kunnen zijn. Toch wordt het ook niet op korte termijn mogelijk om bij de KNSB resultaten van trainingspartijen in te voeren, te laten publiceren en te laten verwerken voor een KNSB training rating.

Anders gezegd: “de knop”, die ik zo hoopvol alvast had getekend in mijn vorige artikel, lijkt er niet te komen, zoveel is duidelijk na de contacten die volgden met bondsbureau en -bestuur.

De FIDE-route

Wel wenste onze voorzitter* mij veel succes met het realiseren van het idee op wereldschaal, via de FIDE. En achteraf ben ik haar daar dankbaar voor!

De eerste contacten zijn gelegd, de eerste reacties positief. Eindelijk gebeurt dan toch waar ik vanaf het begin – misschien te naïef – op had gehoopt: het idee verkoopt zichzelf!

Ik kan er op dit moment nog niet te veel over zeggen, maar ik heb goede hoop dat ik binnen een maand op deze plek – bij uitzondering een keer in het Engels – iets moois kan presenteren.

 

Met dank aan iedereen die openlijk steun heeft betuigd aan dit idee. Wordt vervolgd!

Derk Dekker

 

* Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag, Bianca!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.