OKU 2022: prijzengeld omhoog!

Over ruim 2 weken start het 47e Open Kampioenschap van Utrecht. We kunnen mooi nieuws brengen: het prijzengeld gaat flink omhoog!

Mede door de steun van Adviesbureau Berenschot, LIFE Utrecht en Businesspark Papendorp kunnen we het prijzengeld omhoog krikken. De winnaar van het OKU 2022 ontvangt €1.200, en ook de overige prijzen zijn substantieel gestegen. Dat geldt overigens niet voor de horecaprijzen, want dat doen we weer in eigen beheer. Alle reden dus om in het weekend na Hemelvaart naar Utrecht af te reizen.

Het belooft een mooi weekend te worden, met zoals eerder gemeld diverse side-events. Inmiddels hebben ruim 160 deelnemers zich ingeschreven, waaronder de grootmeesters Hugo ten Hertog, Twan Burg, Zhaoqin Peng, Bogdan Lalic en Vojta Plat. De ruimte is niet onbeperkt, en het lijkt erop dat we een maximum van ca. 250 moeten gaan hanteren, dus schrijf je vooral tijdig in! Dat kan via de website. Daar vind je ook alle informatie en actualiteiten.

Over Jan Jaap Janse

Voorzitter van SV Paul Keres van 2003 tot 2018. Houdt van jubileumboeken, dubieuze openingen en gezellige toernooien. Vindt dat je schaken vooral niet te serieus moet nemen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.