Verslagen Meesterklasse eerste ronde (update 26 september)

Hieronder vindt u links naar de verslagen van de wedstrijden in de eerste ronde van de Meesterklasse, zover beschikbaar. Zoiets zou eventueel ook voor andere klassen gemaakt kunnen worden: is daar behoefte aan?

 

 

Meesterklasse

Andere klassen

2 Reacties

 1. Avatar
  Ernst-Jan Pastoor 22 september 2021

  is daar behoefte aan?

   

  Ja zeker! Zou mooie service zijn.

 2. Avatar
  Herman Grooten 23 september 2021

  Gebruikers op Schaaksite kunnen zelf een artikel doorlinken op Schaaksite. De eerste paar regels kopiëren en dan de link naar het artikel op de clubwebsite invoegen. Dan mag ook de wedstrijd in het overzicht genoemd worden met een link naar het artikel. Zo helpen we elkaar en krijgen we te zien wat voor fraais er allemaal gespeeld is en hoe leuk daarover geschreven is. De slogan is niet voor niets: “Schaaksite is er vóór en dóór schakers!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.