Mat op ‘t Wad 2024

 


Razende bok, Slufter bok, Strandstruner, Gombaard, Skuumkoppe, Noorderwiend, Ruuge monnik. De kenners zullen begrijpen dat het hier om Texels bier gaat. Allemaal in ruime mate verkrijgbaar tijdens Mat op ‘t Wad 2024, op zaterdag 10 augustus a.s.

Het Texelse rapidtoernooi heeft met de inmiddels al zesde aflevering een mooi plekje op de schaakkalender veroverd. De Leidse grootmeesters John van der Wiel en Erik van den Doel zijn dit jaar de ‘geplaatste’ spelers; tot een maximum van 50 deelnemers is daarnaast iedereen welkom. We spelen 7 ronden Zwitsers (20 minuten + 3 seconden increment).

Het toernooi begint om 11 uur, zodat schakers van heinde en ver mee kunnen spelen. Inschrijven en meer informatie via de website van Schaakvereniging En Passant Texel: enpassant-texel.nl

Bij het toernooi staat de gezelligheid centraal. Er zijn deelnemers van alle niveaus, inclusief badgasten. Welkom!

 

Sponsor:

www.bookzo.nl/

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.