Huisregels Schaaksite.nl

Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Op Schaaksite.nl wordt voornamelijk het Nederlandse schaken gevolgd in de meest ruime zin. Op de site vindt u bijvoorbeeld toernooiverslagen en -aankondigingen, nieuws, artikelen, columns, foto’s, instructie en boekrecensies. Verder livepartijen van toernooien die waar ook ter wereld met één druk op de knop kunnen worden gevolgd. En zo is er nog veel meer.

Privacy
Wij gaan uiteraard zorgvuldig met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en gebruikersnaam om. Wij verkopen geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om voorkeuren aan te geven, bijdragen te kunnen plaatsen en reacties te geven op de site.

Auteursrecht
Het auteursrecht berust bij de oorspronkelijke maker van de artikelen, columns, foto’s, tekeningen, enz. Kopiëren hiervan mag alleen na overleg met de auteur. Bronvermelding is een vereiste. Met auteursrecht van derden zal rekening worden gehouden. Bronvermelding zal, voor zover bekend, plaatsvinden.

Huisregels:

  1. Bijdragen moeten betrekking hebben op schaken en de voertaal is Nederlands.
  2. Eenieder die foto’s of afbeeldingen plaatst op Schaaksite wordt verzocht dit alleen te doen na toestemming van de persoon die de foto heeft gemaakt.
  3. Respect voor elkaar is een belangrijk uitgangspunt, grof taalgebruik of beledigingen wordt niet getolereerd.
  4. Jong en oud moeten met plezier onze site kunnen bezoeken.
  5. We behouden ons het recht voor om bijdragen/reacties te verwijderen als ze niet aan de regels voldoen of naar onze mening onfatsoenlijk zijn.