HSG maakte het nog spannend

In ons Denksportcentrum in Bussum werd op 1 maart HSG ontvangen voor de bekerwedstrijd. Als je voor de beker standaard in de poule als HSG zit, weet je vooraf wel dat die wedstrijd normaal gesproken je eindstation zal zijn. Vorig seizoen was het in de eerste ronde, nu vond het treffen in de vierde ronde plaats.

Iets na 19:30 begonnen 7 spelers aan de wedstrijd. De loting gaf HSG zwart aan de oneven borden. Zeven? Tja, er waren 3 HSG-ers en die vroegen zich af wie ook al weer de vierde was. Om 8 uur gepolst of ze nog via hun teamleider een vervanger konden regelen (bijvoorbeeld uit Bussum….), maar dat lukte ook niet. Daardoor kon om 20:30 het eerste bordpunt opgeschreven worden en als laatste naam de beruchte NO genoteerd worden. Daarmee was er voor HSG nog weinig aan de hand, borden 2 en 4 stonden beter en het eerste bord stond ongeveer gelijk.

Lees meer

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.