Amstelveen 1 wint laatste duel

Zes matchpunten, A2 en A3 handhaven zich

Amstelveen 1 wint laatste duel met Purmerend en wordt derde

Als alle uitslagen goed zouden vallen zat er nog promotie in – A1 moest dan zelf om te beginnen wel winnen van Purmerend. Die waren zelf uiterst gemotiveerd, want ze stonden gedeeld op kop, dus een zege zou hen zelf naar de Meesterklasse kunnen helpen. Fraaie winsten van Matthew Tan en Sybolt Strating aan de hoge borden zorgden voor twee punten. Bram ter Schegget en Tobias Kabos wonnen ook en captain Sander Los zorgde zelf in een woeste partij voor een vijfde punt. Bij Lody Kuling, Kevin Tan liep het verkeerd. Ook topscorer Paul-Peter verloor, zijn eerste nul van het seizoen pas. Jan Helsloot gaf een gewonnen stelling weg, maar door een remise van Jelmer Sminia was het allemaal precies genoeg voor een minimale zege. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.