Eenhoorn gehandhaafd, Tweehoorn kampioen

In afwachting van verdere verslagen is een breaking news-itempje wel aan de orde: de Tweehoorn schreef zaterdag clubhistorie door kampioen van klasse 3D te worden. Een 4-4 bij en tegen VAS 2 was genoeg daar concurrent HWP Zaanstad ’slechts’ met 5-3 van andere concurrent ZSC Saende won, waar 7-1 benodigd was voor de Zaankanters. Het kampioenschap is een fantastische prestatie waarmee HSV de Eenhoorn zich de in de breedte verreweg sterkste club van de NHSB toont.

In de gezamenlijke slotronde (maar helaas wel in verschillende zaaltjes op verschillende verdiepingen) in Groningen leed het eerste een 6-4-nederlaag tegen Unitas, maar handhaafde zich desondanks voor de tweede maal op rij in klasse 1A, wat een ander klein record was in de clubhistorie. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.