Knotsgek slot van zinderend seizoen

Ik wrijf in mijn handen van geluk: ik mag een verslag schrijven en voor het komende half uur mijn aandacht richten op die fantastische herinneringen aan gisteren. De ontgoocheling eerst, de explosie van blijdschap kort daarna. Daar gaan we dan!

Het begon al een aantal dagen voor de wedstrijd zelf: van de spanning begaf de auto van Rienk het. Volledig overeenkomstig met het thema van dit verslag wankelde Meppel maar heel even: het was Tiny die haar auto ter beschikking stelde.

Rond kwart over 11 gisterochtend kwamen we bij elkaar bij Oasis. Ondanks dat hij er absoluut geen tijd voor had, bleek Bas niet bestand tegen de groepsdruk die de avond ervoor op hem was uitgeoefend. Keurig in het blauw (toch?) ging hij als supporter mee naar Amersfoort. Hoe kon het met de aanwezigheid van onze bascotte nog misgaan? Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.