Invitatiegroep IJmondVierkampen compleet

Met de toezegging van Paul Bierenbroodspot is de invitatiegroep van de IJmondVierkampen 2010 compleet. De speler van het Twentse ESGOO was in het verleden twee keer Noord-Hollands kampioen en maakte jarenlang deel uit van Weeninks hoofdmacht.

De invitatiegroep bestaat verder uit Hugo van Hengel, winnaar van de hoogste open groep in de laatste editie, Piet Peelen als hoogst gerate speler van een bij de SSIJ aangesloten vereniging, en Enrico Blees, kampioen van Noord-Holland 2009. De winnaar van deze invitatievierkamp heeft het recht mee te doen aan het Cultural Village Toernooi in november 2010, mits zijn rating 2200> is.

De IJmondVierkampen vinden dit jaar plaats in het bekende schaakcafé de Zon aan de Voorstraat in Wijk aan Zee. Het speeltempo: 40 zetten in 2 uur, gevolgd door 25 min. plus 5 sec/zet. De speeldagen: 18, 19 en 20 juni aanstaande. Deelnemers aan de open groepen kunnen zich aanmelden via ssij.nl, waar ook nadere informatie is te vinden.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.