Euwejaar 2010

Het Max Euwe Centrum nodigt u van harte uit om op woensdag 12 mei om 16.00 uur de opening van de expositie van Rupert van der Linden bij te wonen. De expositie toont een selectie van de schaaktekeningen die Rupert door de jaren heen heeft gemaakt en wordt gehouden in de speelzaal van de Max Euwe Matches. Tijdens deze matches (van donderdag 13 tot en met zondag 16 mei) is de expositie van 13.30 tot 18.00 uur) te bezichtigen. De speelzaal is op de 2e verdieping in het complex waar het MEC ook is gevestigd. ’s Avonds hebben we een training van GM Ftacnik. Van 13 tot en met 16 mei organiseren we de Max Euwe Matches.

Diverse bestanden:

schaaksite.nl/wp-content/uploads/datas/users/2/training_ftacnik_2010__2__2.pdf

schaaksite.nl/wp-content/uploads/datas/users/2/max_euwe_matches_2.pdf

schaaksite.nl/wp-content/uploads/datas/users/2/uitnodiging_rupert_2.pdf

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.