Schaaksite revisie

Beste lezers,

De schaaksite is inmiddels al weer een tijdje in de lucht (de schaaksite is net voor het Corus toernooi live gegaan), en we zijn continu de schaaksite aan het verbeteren. Een recent voorbeeld is de chesstempo pgn viewer die we geïntegreerd hebben, maar we gaan ook in de komende tijd een aantal zaken wijzigen/verbeteren , waaronder 1 zeer belangrijke.

Er worden namelijk veel artikelen geplaatst in de diverse onderdelen, maar we krijgen soms te horen dat mensen het niet weten, of het toch niet goed kunnen vinden. Dit vinden wij uiteraard erg jammer..

Na overleg over een betere structuur is besloten om alle recente toevoegingen te gaan tonen als nieuws items. Binnen deze nieuws items zullen we dan wel een categorisering aanbrengen (Verslagen, Analyses, Boeken, Kranten en tijdschriften etc..).

Deze aanpak heeft een aantal grote voordelen:

  1. Alle belangrijke items staan in het ‘grote’ nieuws gedeelte op de schaaksite (en zijn dus duidelijker te vinden)
  2. Voor recente artikelen is 1 RSS koppeling nodig
  3. De ruimte die rechts overblijft gaan we gebruiken voor de diverse personen die veel bijdragen op schaaksite die daardoor een ‘eigen’ stuk krijgen op de voorpagina.

De ontwikkeling hiervan zal spoedig starten.

In de komende week zal echter eerst een upgrade van het interne systeem plaatsvinden, maar daar zal u hopelijk als lezer en gebruiker geen last van hebben. Wij zullen aangeven wanneer dit zal plaatsvinden.

Wij hopen met al deze verbeteringen u nog beter te kunnen voorzien van alle recente, goede en leuke schaak informatie.

Overigens horen wij graag uw mening en/of suggesties om de schaaksite te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

De Schaaksite redactie

Webmaster

Over Redactie Schaaksite

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht door Kees Schrijvers. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.