Ik stond weer op scherp

Zeldzame zegereeks Jan Evengroen tijdens NK Schaken

‘Ik stond weer op scherp’

MOORDRECHT * Nuchter als altijd is hij met beide benen op de grond blijven staan. De herinnering aan het Open NK Schaken in Dieren is voor hem een zoete, met een klein bittertje. Een onwaarschijnlijk lange reeks overwinningen bracht Jan Evengroen in de sterke reservegroep A dichtbij eeuwige roem, maar verlies in de slotronde was spelbreker. Resteert: een dijk van een prestatie. Lees meer…..

1 Reactie

  1. Avatar
    HenkPrins 11 augustus 2010

    Gefeliciteerd Jan en ook Henk-Jan! Als Jan op scherp bleef staan, dan was de laatste ronde ook een succes geweest. Reden van de successen kan zijn dat pa en zoon niet voor elkaar onder willen doen. Wint pa dan kan zoon niet achterblijven, passeert zoon pa mag pa dan nog wel thuiskomen? Ik verwacht volgend jaar van deze Evengroentjes een nog beter resultaat. Houdt pa zich blijvend scherp en zoon wil boven pa eindigen, dan kan het spannend worden in het ONK. Het zal best dan wel eens kunnen zijn dat Henk de Kleijnen zijn gouden pen moet gaan gebruiken om verslag te doen op deze schaaksite.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.