Houtman OK van Gouda

Dimitri Reinderman wint 18e Houtman Open Schaakkampioenschap van Gouda

De grote aula van scholengemeenschap De Goudse Waarden langs de Gouwe was opnieuw het decor van een zinderende schaakmanifestatie. Met ruim 250 deelnemers, waaronder een groot aantal internationaal bekende grootmeesters en 85 jeugdspelers, die hier met de start van hun eigen Halotec Grand Prix-toernooi waren begonnen, kon het organiserende Messemaker 1847 weer aantonen dat in Gouda het grootste- en sterkste eendaags-schaaktoernooi van Nederland te vinden is. De belangstellenden, waaronder wethouder Marco Kastelein die tevens de officiƫle opening had verricht, konden zodoende genieten van spectaculair topschaak en van de verrichtingen van de aanstormende schaaktalenten t/m 18 jaar.

Lees meer…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.