Schaaktraining bij de RSB

Op woensdag 6 oktober 2010 geeft Dolf Meijer een gratis kennismakingsles voor de cursus ELO 1650-1900. Deze les kan men zonder verplichting bijwonen. Hierna kan men kiezen of men de rest van de cursus wil volgen. De cursus gaat verder met een tempo van een lesavond per ongeveer een maand. Dolf Meijer heeft jarenlange ervaring als trainer van nationale en regionale topjeugd en hij verzorgde al jaren succesvol de trainingen tot ELO 1650 en ELO 1650-1900. Aan de hand van zijn ervaring en observaties van de lessen van Cor van Wijgerden schreef hij een Leidraad volwassenentraining voor de KNSB waarmee inmiddels op vele plekken in het land seniorentrainingen zijn opgezet.

Dolf is met een rating van ruim 2200 vaste kracht van het eerste team van RSR-Ivoren Toren. Zie de website van de RSB voor meer informatie: Website RSB

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.