Geen winst voor UVS 2

Verwend door de geweldige reeks overwinningen het vorige seizoen kwam de nederlaag afgelopen zaterdag hard aan. We startten vorig jaar met de intentie niet te degraderen en werden kampioen. Dit jaar hebben we de intentie iets aangescherpt en gaan we gewoon voor weer een kampioenschap.

Misschien hebben we verloren doordat het vorig seizoen te gemakkelijk ging. Misschien hebben we het te gemakkelijk opgenomen. Misschien waren gewoon niet gewend om tegen Duitsers te spelen (6 van de 8 spelers kwamen van de andere kant van de grens) Aan de samenstelling van het team kan het nauwelijks liggen, daar de enige wijziging was dat Rob B i.p.v. Klaus meespeelde. Het mag ook geen excuus zijn dat we speelden tegen een tegenstander met een gemiddelde rating van 2020 tegenover ons ratinggemiddelde van 1890, want zo’n verschil dat hebben we vorig jaar meerdere malen meegemaakt.

Lees verder op de site van UVS

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.