Moeizame overwinning En Passant 1 in Hilversum

Tegelijkertijd met HSG I speelde HSG II vooruit tegen En Passant. De profs uit Bunschoten wonnen de wedstrijd uit de tweede klasse zoals verwacht. Het werd een draaglijke 5-3 nederlaag. Bij En Passant speelde Tea Lanchava die ook voor Nederland op de Olympiade uitkomt. Zowel Manuel Bosboom als Hans Böhm die al een paar jaar spelen voor En Passant leden hun eerste nederlaag in dienst van die club, tegen respectievelijk Kees Nagtegaal en Klaas Harmsen. Toch leuke om die op je palmares te hebben staan.

Verslag van Kees Nagtegaal:

Na de twee vooruit gespeelde partijen van Wim en MAC stonden we met 2-0 achter en de verwachtingen waren niet hoog gespannen. Doel was vooral om niet met 8-0 te verliezen.

Eerste opsteker was echter al de partij van Klaas. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.