Gezellig 44e Schaken Overdag Toernooi met grijs randje!

Van Veenendaal wilde niet op de foto (dus deed ik dat niet) en ook liep hij weg voor de prijsuitreiking, na 24 jaar organiseren is dit mij nog nooit overkomen en ik hoop dat dit ook niet meer zal gebeuren!! Maar genoeg over dit onderwerp, ik laat het plezier in dit gezellige toernooi niet verknallen door een persoon. (citaat van een deelnemer die al 20 jaar meespeelt): ,,Vervelend dat die toernooiwinnaar dit heeft gedaan. En dat verdien jij en je toernooi in het geheel niet. En ik denk dat alle andere deelnemers daar net zo over denken. Zo heeft een winnaar zichzelf tot verliezer gemaakt."

Het was voor mij de 24e keer dat ik dit gezelligheidstoernooi mocht organiseren. Waar gaat het eigenlijk om, inschrijfgeld van 3,50 euro (waarvan er dit jaar voor het eerst een euro naar Factor G gaat) met een gratis kopje koffie met een Goudse stroopwafel, geen grote prijzen, en een lekker potje schaken in een gezellige omgeving. 75 Schakers wisten van jong tot oud (de drie jongste waren 12 en de oudste wordt zondag 90 jaar) de weg naar wijkcentrum De Toren weer te vinden.

Overzicht van de gezellige speelzaal met 75 deelnemers!

Klik hier voor de foto’s en het filmpje

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.