Emory Tate wint OK van Spijkenisse

Emory Tate winnaar 25ste Open Schaakkampioenschap van Spijkenisse

Spijkenisse, zaterdag 30 oktober 2010

In een bijzonder geslaagd toernooi, wat voor de 25ste keer door Simon werd georganiseerd, was het na een spannende strijd, de uit Amerika afkomstige IM Emory Tate die op weerstandpunten de eerste prijs behaalden, met evenveel punten, maar met 2 weerstandpunten minder FM Ivo Wantola de tweede plaats. Adri Timmermans kon beslag leggen op de eerste plaats in groep 2. In groep 3 was dat het jeugdtalent van Sv Krimpen Diederick Casteleijn. Tijdens het toernooi werd Simon benoemd tot Lid van Verdienste van SV Spijkenisse. Van Harte Gefeliciteerd Simon, als er een het verdiend heeft dan ben jij het wel! Rest mij nog de organisatie te bedanken voor de gezellige dag en jullie veel kijkplezier toe te wensen! Lees meer…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.