De laatste ronde

Van deze periode natuurlijk. Over laatste rondes kan ik wel een verhaal houden. Laatste ronde, waar hebben we het over? De laatste ronde van de nachtwacht, zodat we rustig kunnen gaan slapen? De laatste ronde aan de bar omdat we naar huis moeten? De laatste ronde omdat er daarna niets meer komt? Natuurlijk komt er weer wat achteraan, anders zou het nooit de laatste ronde kunnen zijn.

In ieder geval had men het wel gemeld, de definitieve laatste ronde en er volgt niets meer. Dat is het verschil tussen laatste ronde en de voorlopig laatste ronde. Detail , maar wel opletten!

Ik heb er nog knetterende hoofdpijn van, maar de remise is gelukt, ik blijf in B. Waarom dat zo gekomen is en waarom ik niet voor de ereplaatsen ging, daar kan ik wel een boom over opzetten, maar niet nu, later, na de laatste ronde..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.