DSC1 wint met 5-3 in en tegen DJC Stein

Zo! Dat was me het dagje wel.

9.30 verzamelen, gelukkig bij mij(n ouders) thuis. Lisa, Wortel en Bram waren allemaal netjes op tijd, dat heb ik bij Leiderdorp nog wel eens anders meegemaakt. We hadden zoals gepland tijd voor een kopje koffie en om 9.55 dan echt vertrekken. De reis verliep eigenlijk soepel. Bij Utrecht lijken we nog even de file in te rijden, maar gelukkig bleek daar meteen de afrit richting buitenland! Ook de – voorheen lastige – klip Eindhoven werd eigenlijk soepel omzeild. Alleen in het Limburgse bleken ze om de haverklap behoefte te hebben aan vers asfalt, maar we hadden zoveel speling dat we alsnog om 12.05 aankwamen in Beek.

Beek zult u zeggen: "Jullie moesten toch tegen Stein?". Tja, net zoals Oegstgeest in Leiden speelt, speelt Stein een afrit verder in Beek.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.