Foto/film impressie derde ronde Kennemer Open 2010

De eerste borden van groep 1 (links Jan Schol en rechts Joop Bakker uitslag 1 – 0)

Haarlem, zaterdag 20 november 2010

Ik (Ab Scheel dus) was in Haarlem met het eerste team van Messemaker 1847, wat door Kennemer Combinatie 1 kansloos naar huis werd gestuurd. Lees (hier) het verslag van de dramatische wedstrijd. In de wandelgangen kwam ik Ted Barendse (DSC) tegen die vroeg of ik toernooi aan het fotograferen was, nu niet dus want ik was er voor de KNSB wedstrijd, maar door die vraag kwam ik op het idee om van dit mooie toernooi (wat al weer voor de achtste keer wordt gehouden) toch maar op de gevoelige plaat vast te leggen. Naast de vele "oudere" toernooitijgers zijn er hier ook veel jeugdspelers die weer 9 dagen van de straat zijn. Veel kijkplezier met dit naslagwerk! Lees meer…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.