Groningen 1 tegen HMC Calder 5-5

Groningen 1 tegen HMC Calder 5-5; Groningen 2 verliest met 2,5 — 5.5 van SSC 1922

Na de eerste tijdscontrole stond Groningen 1 door (onnodig?) verlies van Milan, Rudolf en Roel pardoes achter met 0-3. Joost kreeg remise aangeboden maar wat moet je doen met zo’n stand. Uiteindelijk werd toch voor het halve ei gekozen. Gelukkig brachten Daan, Joop en Iozefina de volle punten binnen en toen was het weer gelijk, 3.5-3.5. Davit verloor echter en Sipke moest zich wel tevreden stellen met remise dus moest Jan aan het eerste bord winnen. Aanvankelijk met materiaal achter, maar een aanval; later met wat pionnen meer; na een onregelmatige handeling met twee handen, waarschuwing, gierende tijdnood en met nog 23 seconden op de klok werd het punt binnen gesleept. Groningen 1 was een belangrijk matchpunt rijker. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.