Euwelezing door Anand

Als onderdeel van de Euwe-festiviteiten in december zal wereldkampioen Viswanathan Anand de tweede Euwelezing geven.

Anand zal een partij van Euwe en een partij van zichzelf bespreken. De lezing is zaterdag 18 december van 10.30-12.00 uur in de speciale feesttent op het Max Euweplein. Op onze site kunt u een overzicht van de andere festiviteiten op zaterdag 18 december vinden.

De lezing is gratis, maar vanwege de beperkte ruimte is aanmelding verplicht. ( of 020-6257017)

Hans Bouwmeester is de initiatiefnemer van de Euwelezingen. Bouwmeester gaf in januari 2010 zelf de eerste Euwelezing.

Over Redactie

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.