KNSB competitie klasse 2C

Vlaggenschip Messemaker 1847 in zwaar weer

Tegen de onderste uit de poule was dit de kans om de eerste overwinning binnen te halen, maar al vlug was het Peter die niet goed uit de opening kwam en de handdoek in de ring wierp. Even daarna werd Ben geruisloos van het bord geveegd. Bij Reint en Erich zat er niet meer in dan remise en toen was het 2 – 3. Bernhard koos in het eindspel de verkeerde voortzetting en kon daarna opgeven. Ed kreeg remise aangeboden en kon niet anders dan het aannemen. tussenstand 2½ – 4½. Arjan won in een mooie aanvalspartij. Voor Eduard zat er niet meer in dan remise, eindstand 3 – 5. Met de Kerst en nieuwjaar in het vooruitzicht een moment om goede voornemens te maken voor de laatste 5 ronden. Lees meer…

Rechts het team van Messemaker 1847

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.