20e editie Goede Zetten Zat rapidtoernooi

Beste schaker,

Graag zouden we je uitnodigen voor de 20e editie van het Goede Zetten Zat rapidtoernooi, ter nagedachtenis aan Dick van Kooten. Dit toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 15 januari en aanvangen om 10.30. Zoals gebruikelijk gaat dit toernooi over 7 ronden zwitsers, 20 minuten p.p.p.p. Het aantal deelnemers bepaalt het aantal groepen. De hoofdprijs in groep 1 is € 100,= en het inschrijfgeld is acht euro.

De locatie is wederom in het Buurthuis Kanaleneiland Zuid. De gegevens:

Buurthuis Kanaleneiland Zuid

Marco Pololaan 115

3526 GB Utrecht.

Met het openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Utrecht CS met alle sneltrams, uitstappen halte Vasco da Gamalaan. Loop de wijk in en ga de 2e straat rechts. Na ongeveer 200 meter vind je links het buurthuis achter de parkeerplaats.

Broodjes, soep en drank zijn tegen schappelijke prijs verkrijgbaar aan de bar.

Aanmelden kan via een e-mail naar , telefonisch op nummer 06-81434136 of eventueel aan de zaal. Bij aanmelding graag naam, (geschatte) rating en eventueel je schaakclub vermelden. De deelnemers wordt verzocht uiterlijk 10:15 aanwezig te zijn en betaald te hebben. De prijsuitreiking zal rond 17.00 plaatsvinden.

Wie meer informatie wil of verslagen van eerdere edities wil doorlezen kan terecht op onze website www.GoedeZettenZat.nl en dan doorklikken naar DVK rapidtoernooi.

We hopen je de 15e te zien,

Met vriendelijke groet,

Peter Hoogakker

(Schaakvereniging Goede Zetten Zat)

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.