Het zit weer niet mee voor ons eerste

Gisteren heeft het eerste team een ongelukkige nederlaag (4½-3½) geleden in Tilburg tegen De Drie Torens. Begonnen werd met een 1-0 achterstand, omdat Wouter een vooruitgespeelde partij verloren had. Een paar wisselingen in de opstelling leken na een uur spelen goed uit te pakken. Op alle borden stonden we gelijk of beter. Vooral bij Dick ging het lekker, hij stond vanuit de opening een pion voor en lekker. Om uiteindelijk het punt binnen te halen moest hij toch nog wel aan de bak. Naast hem pakte Gerard ook een lekkere overwinning. Op bord één speelde Hugo een bekende openingsvariant en komt dus lekker uit de opening, uiteindelijk gaat het in het middenspel, ook gehinderd door tijdgebrek niet goed, een nul is het resultaat. Jesse offert op bord vier een pion in de opening, wint de later terug, maar meer dan remise zit er niet in. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.