UVS1 wint eindelijk eens van De Combinatie

UVS was er op gebrand nu eens eem keer te winnen van de Combinatie uit Asten. De vorige twee ontmoetingen waren allebei in nederlagen voor de Nijmegenaren geëindigd. Deze keer was het ratingoverwicht nog groter dan de vorige keren, maar toch liep het weer allerminst soepel.

Ondanks een start met een reglementaire nul voor De Combinatie (kwamen met 7 spelers opdagen) stonden we na 3½ uur spelen tegen een 3-2 achterstand aan te kijken door nederlagen van sterke spelers van UVS als Erik van Heeswijk en Pim Haselager. Gelukkig wisten Joost Retera en Pepijn van Erp hun partijen te winnen en invaller Michiel de Kruyf na lang zwoegen het laatste belangrijke halfje binnen te halen.

Lees het hele verslag met partijfragmenten op de site van UVS

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.